Els préstecs verds, una oportunitat a Girona

giscom-real-estate-prestecs-verds-oportunitat-girona-palafrugell

Els préstecs verds, una oportunitat a Girona

El sector immobiliari a Girona està en alça, això es nota i també el ventall d’oportunitats que apareixen en molts fronts, com l’econòmic. Cal estar al dia de totes les novetats per poder oferir-vos aquests coneixements a l’hora d’adquirir un nou immoble i així poder aprofitar aquests avantatges.

Finançament a entitat bancària

La principal preocupació en la majoria de casos a l’hora de cercar un pis o una casa a Palafrugell és precissament en el moment de tancar l’operació: Al finançament. Aquest s’ha de sol·licitar per norma general en una entitat bancària i, en molts casos, l’operació s’acaba retrassant per aquest procés. Per tant, és important tenir present les diferents opcions i possibilitats de finançament a les quals pot optar un possible comprador.

Préstecs verds

Segurament, només llegint el nom, sabràs que està relacionat amb la cura del medi ambient, concretament amb les polítiques que cerquen decrementar l’impacte a l’ecosistema. Per aquest motiu, moltes entitats financeres aposten per projectes que protegeixen el medi ambient però ajudant a la creació de processos productius sostenibles al voltant de les empreses.

Els que ho vulguin, han de sol·licitar-ho a les entitats financeres de crèdit passiu i els diners podran destinar-se a millorar l’eficiència energètica, utilització de les energeies renovables o desenvolupament d’infraestructures més sostenibles, concepte ideal per a finançament d’efectius al món empresarial.

També es poden demanar per millores a la mateixa llar, com per exemple panells solars incrementant el valor del pis o casa de Palafrugell.

Avantatges del finançament verd

El tipus d’interès és més baix i normalment no s’ha de pagar cap comissió. Com a complement, es pot demanar una ajuda estatal per completar la quantitat que es necessita, com per exemple, al Pla Estatal d’Habitatges, que ofereix finançament per a reformes de la llar amb destinació sostenible.

 

Creiem que, en alguns casos, pot ser una opció interessant a tenir en compte amb doble intenció positiva: Abaratir els costos finals del finançament i la cooperació amb la sostenibilitat del medi ambient.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *