PREPARA EL TEU APARTAMENT PER L’ESTIU.

IMG_20190329_100555[1453]

PREPARA EL TEU APARTAMENT PER L’ESTIU.

PREPARA EL TEU APARTAMENT PER L’ESTIU.

 

Després d’uns mesos sense venir a l’apartament, necessitem posar-lo a punt!

L’estiu arriba i, si volem trobar els millors complements, no podem esperar a darrera hora.

El nostre llistat d’imprescindibles:

1.- Fer un repàs de pintura. Recordeu que si teniu l’apartament pintat de blanc, el pintor us pot fer uns retocs i no fa falta pintar-lo tot. Només cal deixar més netes les parts on tenim més contacte (cuines, zones de pas, escales) i us donarà un aire nou a l’espai.

2.- Ventilar i fer neteja a fons. És important fer una neteja a fons de la cuina, calaixos, armaris i terrasses. Sempre podem oblidar alguna conserva a la cuina o un producte de bany que, un cop passat l’hivern, és millor llençar. Si escollim un bon cap de setmana, assolellat i amb una mica de ventet, podem aprofitar per fer la neteja i la ventilació alhora.

3.- La cuina. Hem de tenir cura de tenir el parament de la llar que necessitarem per passar la nova temporada. Potser són necessàries paelles noves, o canviar l’estil  de la vaixella per un de més actual. Els draps de cuina també són un element important de renovar i donen una nova estètica a la cuina.

4.- Els banys. Si tenim un bany interior, podem posar un ambientador nou i amb un aroma fresc. Renovar tovalloles de bany i catifa, per donar un estil renovat i més actual. Petits detalls de petxines o cargols de mar, per potenciar la sensació de mar i platja en aquest espai.

5.- Dormitoris. Comprovar que la roba de llit, coixins i coixineres i cortines estan en bon estat. Un canvi amb els tons i/o les textures ens donarà una imatge actualitzada als dormitoris. Un punt de blau o vermell recorden l’estil mariner de la zona, però hem de tenir cura de no sobrecarregar l’espai.

6.- Terrasses, balcons i jardins. És l’espai ideal per gaudir de l’estiu! Potser són necessaris mobles d’exterior nous, així com complements: coixins, para-sols, tendals, espelmes… Una terrassa còmoda serà el nostre espai preferit per acollir-hi la família i els amics durant les llargues tardes d’estiu.

 

A la llista de la compra no oblideu d’anotar-hi: cremes solars i “aftersun” noves. Recordeu que la pell s’ha de cuidar en tot moment, i més en aquestes dates.

L’equip de GISCOM – Real Estate us desitja un meravellós estiu al vostre apartament!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *