Llença’t a la piscina!

1gran

Llença’t a la piscina!

LLENÇA’T A LA PISCINA!

 

Amb l’arribada de l’estiu i del bon temps, alguns propietaris es plantegen la construcció d’una piscina privada. Si tenim aquest pensament, és important fer un estudi de les diferents opcions que existeixen al mercat i buscar el consell dels experts. Ens ajudaran amb el disseny, les qualitats i els acabats, la construcció, i ens assessoraran sobre el manteniment que hem de seguir durant tot l’any.

Us deixem unes pautes a tenir en compte abans de contactar amb qualsevol expert:

1.- La construcció.

En primer lloc és necessari definir com volem que sigui la piscina, i per això hem de preguntar-nos: perquè la farem servir, quin espai tenim i quan la farem servir? Responen a aquestes senzilles preguntes podem esbrinar: quina mida tindrà i si caldrà fer-la climatitzada, coberta o descoberta.

Els experts, a part de les mides i els dissenys, estudiaran com afectaran els vents en l’adequada circulació de l’aigua relacionant-lo amb el procés de depuració, i buscaran la millor manera de situar el vas per poder fer arribar millor les escomeses de llum i aigua, i dels equips de depuració.

Amb el disseny definit ja podrem encarregar el projecte tècnic i comprovar que complim amb la normativa i els aspectes tècnics.

3 petita

 

2.-La depuració.

L’aigua és l’element més important de la piscina ja que hi estem directament en contacte. És bàsic mantenir sempre l’aigua amb una qualitat excel·lent per evitar que no ens afecti negativament la salut. L’aigua ha d’estar desinfectada, però ha de tenir un poder desinfectant perquè pugui neutralitzar totes les toxines que introduïm a la piscina al banyar-nos-hi.

L’aigua de la piscina es sotmet a dos tipus de tractaments. La filtració permet deixar l’aigua lliure d’impureses fent-la passar per una bomba de filtratge, i un tractament químic, que permet garantir que la seva composició microbiològica sigui similar a l’aigua de xarxa. Si mantenim un pH entre el 7,2 i el 7,6 estarem facilitant al clor el seu treball de desinfecció.

2

 

  1. El manteniment.

En aquest cas tindrem dues opcions: realitzar personalment el manteniment o bé deixar-ho en mans d’una empresa professional. Sigui quina sigui l’opció escollida, s’ha de tenir en compte que s’hauria de mantenir l’aigua tot l’any. Existeixen productes que mantenen l’aigua a l’hivern i se’n pot fer la seva recuperació de forma ràpida i econòmica quan arriba l’estiu.

Si tenim un adequat manteniment estarem ajudant a la sostenibilitat de la instal·lació, millorant la rendibilitat de la inversió.

5

 

  1. La sostenibilitat.

Si volen minimitzar l’impacte que tindrà la nostra piscina en el medi ambient, és important estudiar detingudament el consum elèctric, d’aigua i de productes químics. Tenir un sistema hidràulic adequat ens assegura importants estalvis i una reducció important de la petjada de carboni.

4

 

 

Giscom – Real Estate Palafrugell

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *