Les 3 apps que no et pots perdre si busques pis

giscom-real-estate-les-3-apps-que-no-et-pots-perdre-si-busques-pis-palafrugell-girona

Les 3 apps que no et pots perdre si busques pis

L’arribada del smartphones a les nostres vides ens ha revolucionat precisament això… les nostres vides! Avui dia no ens podem ni imaginar com seria el dia a dia sense aquests aparells que ens faciliten la vida en molts aspectes des de compra roba, demanar menjar, consultar reunions, enviar correus electrònics i mantenir un contacte més directe amb les persones.

Amb el gran ventall de possibilitats que ofereix, no només ens facilita la vida personal quant a relacions socials, també ens serveix d’eina on descarregar algunes apps que ens facilitaran molt la vida en la cerca del pis dels nostres somnis a Palafrugell o rodalia.

Magic Plan: Crea plànols

Amb l’aplicació Magic Pla podrem mesurar i crear tants plànols com vulguem d’un immoble específic partint de fotos que haguem fet. Aquesta app està disponible tant per  iOS com per Android i funciona molt bé a l’hora d’avaluar les mesures i poder calibrar si col·locant objectes o certes característiques que ens agradaria incloure, ens encaixa.

STValora: Taxacions

L’aplicació STValora és perfecta per conèixer la taxació aproximada d’un immoble de Palafrugell sempre en funció del valor dels immobles existents a la mateixa zona i en base a certes característiques que es configurin. D’aquesta forma, podrem saber el preu orientatiu d’un immoble en base a la taxació real, tot i que recordem que és un valor aproximat i sempre s’haurà de contrastar amb la taxació d’un taxador, evidentment. És genial per fer-nos una idea inicial.

Simulador d’Hipoteques del Banc d’Espanya

Emplenant un formulari, podrem conèixer de forma fàcil el nombre de quotes que haurem de pagar quan adquirim un immoble, quin tipus d’interès toca o, fins i tot, l’amortització, entre d’altres.

 

N’hi ha moltes més aplicacions d’smartphones relacionades amb facilitar-nos la cerca del pis ideal a la nostra zona, en el nostre cas a Palafrugell, però creiem que amb aquestes 3 ens podem fer una idea aproximada de molts aspectes importants sense haver d’instal·lar moltes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *