Comprar casa a Tamariu

Vols comprar una casa a Tamariu?

Comprar una casa a Tamariu, antic nucli de pescadors dins del terme municipal de Palafrugell, és per viure al centre turístic de la zona, que es caracteritza per multitud de carrerons estrets fruit dels primers habitatges dels pescadors i, un cop estandaritzat el turisme massiu, de les urbanitzacions.

És un nucli on la casa que compris de Tamariu tindrà platja a escassos metres de distància, concretament per tres: 2 de sorra gruixuda i una completament de pedres.

És important destacar que la nostra agència immobiliària és experta en cases a Tamariu perquè ens situem a Palafrugell, dins del mateix municipi i, per això, coneixem molt bé la zona, tenim molts contactes i som capaços d’assessorar amb un 100% de fiabilitat a tots els nostres clients en la compra d’una casa a Tamariu.

A més de respirar aire pur, la tranquil·litat del mar i, a la vora, disposar de muntanya, Tamariu també ofereix activitats com el submarinisme, caiacs, esports de platja o regates. A més, pels amants del senderisme, existeix el famós camí de ronda que uneix amb Llafranc.

En definitiva, comprar una casa a Tamariu és una excel·lent decisió i, nosaltres, ens oferim per l’acompanyament en l’operació. Contacta amb nosaltres i t’assessorarem de la millor forma perquè el procés sigui transparent, fàcil i ràpid!

giscom-real-estate-immobiliaria-palafrugell-girona-costa-brava

Contacta amb nosaltres sense compromís

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

Tipus d'immoble

Població

El teu missatge