Ha arribat l’hora: Vull vendre el meu immoble a Palafrugell (Girona)

giscom-real-estate-blog-ha-arribat-lhora-vull-vendre-el-meu-immoble-palafrugell

Ha arribat l’hora: Vull vendre el meu immoble a Palafrugell (Girona)

En situacions normals, vas al metge quan tens dolor, al mecànic quan s’espatlla el cotxe i a un informàtic quan s’ha de reparar l’ordinador. Llavors, quan vulguis vendre el teu pis o casa, deixa-ho en mans d’un agent immobiliari APIALIA. Et garantitzarà seguretat, professionalitat al procés i coneix tot el que es necessita a l’hora de vendre un pis de forma àgil, al preu més alt possible i sense patir riscos innecessaris.

Tots els agents d’APIALIA són API

Tots s’han inscrit al Registre d’Agents Immobiliaris de Catalunya, fet obligatori per exercir l’activitat immobiliària a Catalunya i, a més, disposem d’una assegurança de responsabilitat civil d’àmplia cobertura.

Codi ètic

Som persones i tractem amb persones, ens comprometem a respectar un codi ètic molt rigurós. També ens hem format degudament en diferents cursos i certificacions que ens permeten executar una bona feina de la forma més professional possible. Un conjunt de beneficis que es traslladen a tu.

El mercat local, la nostra especialitat

Com no pot ser d’una altra forma, el conglomerat APIALIA contempla un munt d’agents on, cadascun d’ells, és expert en la seva zona. Així col·laborem en la venda exclussiva de propietats i les compartim, gestionant els immobles de forma conjunta. També treballem amb els mateixos procediments administratius que les institucions que formen part de l’API per donar un millor servei d’atenció personalitzada per vendre la teva propietat amb les millors garanties.

T’ajudem? :)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *