Els nostres pilars d’agència immobiliària a Palafrugell

giscom-real-estate-els-nostres-pilars-dagencia-immobiliaria-a-palafrugell

Els nostres pilars d’agència immobiliària a Palafrugell

Des de la nostra agència immobiliària de Palafrugell, Giscom Real Estate, sabem que els clients ho són tot i estem molt orgullosos que, després del pas del temps, aquests tornin a visitar-nos per a nous projectes o somnis perquè els fem realitat.

Sempre intentem donar la millor versió per part nostra i parem molta atenció a punts claus per entendre bé els pensaments i objectius dels nostres clients:

Relació propera

Volem ser els teus gestors immobiliaris, tenir una relació propera perquè el projecte amb el que estàs somiant és molt important, segurament un dels més importants de la teva vida i volem que et sentis còmode i la transició sigui el màxim transparent i entenedora possible.

Claredat al davant

El dit “les coses clares i la xocolata espessa” és un dit que va molt bé en molts àmbits de la vida i aquest n’és un d’ells. Volem empatitzar amb tu i volem que rebis el mateix tracte i condicions que ens agradaria rebre a nosaltres. Per això, et direm les coses clares… les bones i les dolentes! Tant se val si són bones notícies com si no ho són, has de ser conscient en tot moment del que passa en la teva compra o lloguer d’un habitatge a Palafrugell.

T’explicarem el procés de forma clara i directa.

“Lo prometido es deuda”

Aquest és un altre dit que també ens agrada que s’acabi complint perquè no ens agrada enganyar a ningú. Sabem que un procés amb una immobiliària ja sigui a PalafrugellGirona o qualsevol altre municipi, és complicat i sol ser llarg, però això no vol dir que estem en contacte permanent, amb les idees ben clares i, sobretot, complint amb el que es promet.

No et vendrem fum i no et deixarem de costat: Si t’hem dit que et trucarem, ho farem. Si hem de concertar una visita, ho farem el més aviat possible.

Volem que els nostres pilars d’empresa es mantinguin amb el temps i que qualsevol client que cerqui un gestor immobiliari a Palafrugell tingui en compte a Giscom Real Estate sempre que estigui interessat en algun servei dels que oferim, relacionats amb la compra venda d’habitatges, gestió de comunitats o arquitectura tècnica, entre d’altres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *