Defectes d’estabilitat i seguretat estructural al teu edifici de Palafrugell?

giscom-defectes-destabilitat-i-seguretat-estructural-al-teu-edifici-de-palafrugell

Defectes d’estabilitat i seguretat estructural al teu edifici de Palafrugell?

Quan una persona vol adquirir una vivenda, normalment no es para a pensar detingudament que podria existir la possibilitat que aparegués algun problema relacionat amb els defectes d’estabilitat i la seguretat estructural de l’edifici de Palafrugell o de qualsevol municipi. Tot i que podem pensar que la tasca d’un agent immobiliari acaba tot just a la signatura de l’operació, hem d’estar atents per poder donar un cop demà sempre oferint informació real que sigui capaç de resoldre els problemes que es puguin presentar en qualsevol moment.

En els casos de defectes d’estabilitat i seguretat estructural a Palafrugell, haurem de centrar-nos a esbrinar els errors concrets. Aquesta problemàtica afecta directament a la resistència i estabilitat de l’edificació i podem dividir-ho en 3 subproblemes:

  • Problemes en la fonamentació
  • Problemes en els murs de càrrega
  • Problemes amb altres elements estructurals

Des del primer moment en què detectem qualsevol problema relacionat, s’haurà de notificar immediatament a l’arquitecte d’obra i a l’aparellador que va executar la construcció perquè és un problema greu i, el millor consell, és deixar-se assessorar per un advocat i que, en paral·lel, es realitzi un peritatge de l’habitatge per arribar al fons de la qüestió i calibrar l’abast dels defectes estructurals trobats. Així, la reclamació es podrà executar via judicial i permetrà esmenar tots els danys causats a la vivenda.

S’ha de tenir molt en compte que existeix una garantia com a la majoria de productes que compre i, en aquests tipus de defectes, és de 10 anys. És important perquè la garantia no comença a comptar en el moment de la compra exactament, s’inicia quan s’ha subscrit l’acta de recepció. Si durant aquests 10 anys, l’immoble s’ha traspassat  o adquirit passat aquest temps perquè, per exemple, una entitat financera va comprar l’habitatge a una constructora desapareguda, la reclamació és molt probable que no sigui vàlida.

De totes maneres, com hem dit, el millor consell és assessorar-se correctament per un advocat expert en aquest tipus de reclamacions i que sigui ell qui pugui guiar correctament en el procés de la reclamació perquè els defectes d’estabilitat i seguretat estructural al teu edifici de Palafrugell no sigui un problema més gran o es pugui solucionar fàcilment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *