AVÍS LEGAL

Propietat intel·lectual i Industrial

Aquesta pàgina web i el seu domini www.drgiscom.com és propietat de DR GiScom amb domicili social a carrer Torroella, 41. Palafrugell (Girona). Queda expressament prohibida la reproducció total o parcial d’aquest web i de qualsevol dels seus continguts sense el permís exprés i per escrit de DR GiScom.

Limitació de responsabilitat

D’acord amb l’establert per la Llei 34/2002 de 11 de Juliol de Serveis de la Societat de la Informació i de Começ Electrònic, la informació continguda en aquesta web incloent-hi textos, imatges, àudios, vídeos, i tot altre material, són propietat de DR GiScom o de tercers que li n’han autoritzat l’ús. Així mateix, DR GiScom en cap cas serà responsable de qualsevol dany com a conseqüència de la visualització, utilització, modificació, reproducció, distribució, i documentació de la  informació o serveis disponibles en aquest web.

Aquesta pàgina pot contenir hipervincles cap a d’altres webs que no són editades, controlades, o supervisades per DR GiScom. El contingut de les mateixes és responsabilitat dels seus respectius titulars.

Protecció de Dades Personals

D’acord amb les prescripcions establertes a la Llei Orgànica de Protecció de Dades 15/1999 de 13 de Desembre, es fa saber que les dades de caràcter personal que es facilitin per correu electrònic mitjançant els formularis de contacte i reserves quedaran registrades en un fitxer titularitat de DR GiScom, amb la finalitat de respondre a les sol·licituds d’informació i obtenir dades orientatives de les mateixes. El destinatari de la informació serà DR GiScom.
Poden exercir davant DR GiScom, els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició en els termes que estableix la normativa vigent, comunicant-ho per escrit a l’adreça de DR GiScom, a carrer Torroella, 41. Palafrugell (Girona).