A Giscom-Real Estate som d’Apialia-Costa Brava

FOTO MODIFICADA

A Giscom-Real Estate som d’Apialia-Costa Brava

A Giscom-Real Estate som d’Apialia-Costa Brava…Apiquè??

 

Vols vendre un pis o una casa de la teva propietat a la zona de Palafrugell i rodalies? Sembla que si tanta gent vol comprar habitatges hauria de ser senzill vendre el teu, no?

Et caldrà fer-ne una promoció adequada: fer unes fotografies atractives, penjar l’anunci de venda a diferents portals immobiliaris, fer un cartell per posar-lo al balcó, gestionar les visites, preparar el pis per quan vinguin a veure’l…”una feinada, però amb molta dedicació me’n puc sortir”, pot ser que pensis.

Després d’algunes visites, et poden arribar ofertes de compradors que et diran coses diferents i no tots et mostraran un interès real. Caldrà que sàpigues avaluar-les. Amb una mica de sort, sumant els coneixements que tinguis de com està el mercat en aquell moment (perquè algun amic t’ha explicat la seva experiència) i les teves habilitats comercials, pot ser que tanquis un tracte que et faci vendre’l al preu que volies.

I entenem que vols que tot el procés de venda vagi rodat, sense córrer cap risc ni incomplir cap normativa que pugui truncar l’operació o que et comporti problemes més greus. “Déu ni do. Això ja es complica. Per què hi ha qui diu que no cal una agent immobiliari per vendre el teu pis?”.

Giscom-Real Estate som membres de l’associació Apialia-Costa Brava, una associació de 16 agències de la zona  inscrites al Registre d’Agents Immobiliaris de Catalunya – condició obligatòria per exercir l’activitat immobiliària a Catalunya – i som experts en el mercat local.

Els agents d’Apialia-Costa Brava treballem amb l’exclusiva compartida. El propietari té relació directa amb un agent immobiliari però, de fet, la casa o el pis es podrà vendre des de qualsevol de les immobiliàries d’Apialia, les quals estan permanentment connectades per mitjà d’un sistema en línia. Un sistema que multiplica exponencialment les possibilitats de venda i redueix el temps que necessita per vendre la propietat.

A Apialia-Costa Brava creiem en la importància de la primera vista. La primera impressió és clau. La capacitat de discriminació d’alguns compradors és elevada: es mouen pels portals immobiliaris de manera tan ràpida que el teu pis només disposarà d’un segon per cridar-los l’atenció. Per això, des del primer detall fins a l’últim ha d’estar perfecte.

El preu no és una ciència exacta però encara menys un instint. El valor de mercat de casa teva no el determines tu, sinó la quantitat que el mercat n’està disposat a pagar just en el moment en què tu desitges vendre’l. Deixa’t assessorar per un expert d’Apialia-Costa Brava que coneix el mercat de la zona en cada moment.

En definitiva, a Giscom-Real Estate de Palafrugell multipliquem les opcions de vendre el teu pis més ràpid i al millor preu possible. I, amb Apialia-Costa Brava t’oferim l’opció on clarament es pot demostrar que menys és més.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *