8 Propostes de millores que donaran valor a casa teva!

Construcciones-y-Reformas-Madrid

8 Propostes de millores que donaran valor a casa teva!

8 PROPOSTES DE MILLORES QUE DONARAN VALOR A CASA TEVA!

Donar valor a la nostra propietat i vendre ràpidament és possible. Algunes millores o reformes us poden ajudar a aconseguir-ho! En molts casos, una petita inversió pot suposar un gran canvi. En aquest post trobareu reformes que repercuteixen directament en el valor de la vostra propietat i us ajudaran a reduir el temps necessari per a la venda. Escull la que millor s’adapti als teus objectius i endavant!

Proposta 1:  “La reina de la casa és la pintura” Possiblement és la proposta més econòmica i la més important. Un espai acabat de pintar és un espai que guanya amb netedat i suavitza les velles olors. Els tons clars faran augmentar la visió general i donaran lluminositat a tots els espais.

Proposta 2:  “Reordena la teva decoració” En aquesta proposta compartirem amb vosaltres un truc: seguiu sempre la dita de “menys és més”. Si volem vendre un habitatge i el tenim sobrecarregat de mobles i de records personals, els compradors no podran valorar ni els espais ni la llum. Deseu el màxim d’objectes personals dins els armaris o guardeu-los en un traster i, deixeu només petits detalls decoratius per equilibrar tonalitats i guanyar harmonia.

Proposta 3:  “Cuina i banys, una reforma que ho canvia tot” La cuina i els banys són els espais que més valoren els compradors, i possiblement una de les reformes que més fan augmentar el valor a la nostra propietat. Segons el nostre pressupost podem actualitzar-los amb petites millores o fer una reforma completa. Qualsevol millora per actualitzar els banys i la cuina serà un encert.

Proposta 4: “Armaris encastats per tenir-ho tot ordenat” Per guanyar més amplitud i modernitzar la imatge del nostre habitatge podem substituir els armaris convencionals per armaris encastats. Alguns estudis demostren que es recupera el doble de la inversió realitzada.

Proposta 5:  “Espai tancat, espai valorat” Si la nostra terrassa no té grans vistes o tenim una orientació poc agradable, el tancament de l’espai exterior ens donarà més metres habitables i un espai més confortable. Un espai que millora amb el tancament es pot valorar un 80% més car que un espai obert.

Proposta 6:  “Terres per donar llum i harmonia” Un terra actualitzat amb parquet, fusta o algun tipus d’imitació és un atractiu per als compradors. El terra influeix molt en la primera impressió que té el client de la nostra propietat i donarà calidesa i l’harmonia als espais.

Proposta 7:  “Actualitzar la distribució pot ser la nostra solució” Si la nostra propietat no encaixa amb les demandes dels compradors actuals, possiblement un canvi de distribució ens podrà ajudar a fer-la més atractiva. Eliminar llargs passadissos, guanyar un nou dormitori o fer una cuina oberta a l’espai de dia, són algunes de les peticions més habituals dels compradors.

Proposta 8: “Reforma integral, el top de les reformes” Aquesta és la proposta més arriscada i s’ha d’estudiar detingudament. Analitzar el cost d’una reforma integral segons el preu de venda final de la nostra propietat ens ajudarà a esbrinar si aquesta és una proposta adequada als nostres objectius.

rehabin

Escolliu-ne una, dues o les que veieu necessàries, però feu-ho sempre amb un bon pressupost. Ajustar al màxim el pressupost donarà seguretat a la vostra inversió!

Des de Giscom us podem assessorar per tal de donar-vos la millor orientació a l’hora de vendre el vostre habitatge. La venda més ràpida i a un millor preu acostuma a anar lligada a habitatges on s’han actualitzat banys i cuina, i sobretot aquells on la pintura està en bon estat i és lluminosa.

 

Pren nota i no dubtis a contactar-nos si necessites assessorament!

Giscom-Real Estate Palafrugell

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *